Выбрать страницу

Вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив Божественну літургію в Борисо-Глібському соборі м. Вишгорода

10 березня, в Неділю про Страшний Суд, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив Божественну літургію в Борисо-Глібському соборі м. Вишгорода.

За Літургією владиці співслужили благочинний Вишгородського округу і настоятель храму протоієрей Дмитрій Денисенко, священнослужителі благочиння. Під час богослужіння спільно з основним хором піснеспіви виконував хор дитячої Недільної школи.

У дар храму єпископ Феодосій передав зі своєї ризниці частку мощів великомученика Димитрія Солунського, небесного покровителя настоятеля собору. Частка була поміщена в ікону святого, перед якою після закінчення Літургії було звершено молебень.

На завершення богослужіння єпископ Феодосій подякував усім за спільну молитву та євхаристійне спілкування і вимовив проповідь про Страшний Суд і руйнівні дії гріха на життя людини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Количество просмотров: 139

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ

Календарь записей

Сентябрь 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Авг    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Проповеди архиерея

Заметили опечатку?

Выделите текст с ошибкой и нажмите клавиши Ctrl+Enter или ссылку ниже:
Спасибо за содействие!