Выбрать страницу

Вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив освячення храму в селі Осещина (+аудіо)

8 червня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив велике освячення престолу в храмі на честь святителя Спиридона Триміфунтського в селі Осещина Вишгородського району.

Преосвященному владиці співслужили благочинний другого Вишгородського благочиння і настоятель храму протоієрей Олександр Стасів, духовенство Київської єпархії. На малому вході з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира за ревне служіння Церкві Христовій протоієрей Олександр був удостоєний чергової ієрархічної нагороди – права носіння хреста з прикрасами.

На завершення богослужіння єпископ Феодосій привітав духовенство та парафіян зі значущою подією в житті села та вимовив проповідь про святість Божого Дому і чудеса небесного покровителя храму святителя Спиридона Триміфунтського.

Після закінчення Божественної літургії єпископ Феодосій помазав усіх присутніх єлеєм від мощів святителя Спиридона і вручив кожному по іконці із зображенням святого, які були спеціально привезені владикою до цього дня з острова Корфу (Греція) – місця перебування мощів святителя.

Слухати проповідь

 

 

 

 

 

 

 

 


Количество просмотров: 192

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!