Выбрать страницу

Черкасская епархия вместе с городской и областной администрациями объявляет творческий конкурс среди детей

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС МАЛЮНКУ
«ЗАВЖДИ РОБИТИ ДОБРО»

З метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до сімейних цінностей, а також з нагоди відзначення у 2021 році Дня пам’яті Святителя Луки Кримського, Місіонерсько-просвітницький відділ Черкаської єпархії УПЦ у період з 20 квітня до 1 червня проводить Обласний конкурс дитячого малюнку «Завжди робити добро».

1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ КОНКУРСУ

1. Брати участь у Конкурсі має право будь-яка дитина віком до 16 років (включно) на умовах, визначеними Правилами, надалі поіменована як «Учасник».

2. Зміст малюнку, поданого на Конкурс Учасником, із урахуванням вимог, встановлених Правилами, має розкривати тему Конкурсу: «Завжди робити добро» (надалі поіменований як «Конкурсна робота» або «Малюнок»).

3. Правила містять детальну інформацію про Конкурс та офіційні умови проведення Конкурсу і розміщені у мережі Інтернет за посиланнями:
https://www.facebook.com/groups/1552405321732635
https://cherkasy.church.ua

2. ТЕРМІН ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Конкурс проводиться у термін з 20 квітня до 1 червня (надалі поіменований як «Термін проведення Конкурсу»).

7 червня відбудеться оголошення результату Конкурсу та визначення фіналістів. Інформація буде розміщена у мережі Інтернет за посиланнями:
https://www.facebook.com/groups/1552405321732635
https://cherkasy.church.ua

3. ПОРЯДОК І СПОСІБ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ ПРО ЙОГО УМОВИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ

1. Інформування Учасників про умови та результати проведення Конкурсу проводиться шляхом розміщення офіційних правил Конкурсу у глобальній мережі Інтернет за посиланнями:
https://www.facebook.com/groups/1552405321732635
https://cherkasy.church.ua

2. У термін до 11 червня результати Конкурсу будуть розміщені у глобальній мережі Інтернет за посиланнями:
https://www.facebook.com/groups/1552405321732635
https://cherkasy.church.ua

4. УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

1. У Конкурсі бере участь необмежена кількість Учасників, які належним чином та в повному обсязі виконали всі умови цих Правил (надалі – «Умови») та відповідають цим Умовам.

2. Подані на Конкурс Конкурсні роботи (Малюнки) повинні бути оригінальними творами, створеними Учасниками особисто.

3. Вік Учасника повинен відповідати віковим категоріям, що визначаються цими Правилами.

4. Заборонено подавати для участі у конкурсі раніше оприлюднені малюнки, малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують будь-які права третіх осіб.

5. Малюнки можуть мати довільний розмір (від листівки до широкоформатного полотна).

6. Малюнки повинні бути виконані від руки самим Учасником.

7. При створенні Малюнку допускається використання будь-якого типу паперу, будь-якого засобу для малювання: будь-якої фарби, в тому числі акварель, кольорових маркерів, пастельних олівців тощо, проте ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ;

8. Малюнки Учасників мають бути виконані згідно з темою Конкурсу.

9. Малюнок Учасника має бути кольоровим (не чорно-білим).

10. Учасник може подавати на участь у Конкурсі будь-яку кількість малюнків за власним бажанням безпосередньо в Місцях проведення Конкурсу.

11. Конкурсні роботи повинні подаватись за адресою: вул. Ільїна, 230 (Черкаська єпархія УПЦ) протягом Терміну проведення Конкурсу.

12. Робота має бути підписана на звороті. Необхідно вказати ім’я та прізвище, вік, домашню адресу, назву навчального закладу або недільної школи та контактний номер телефону Учасника, або ж його представника.

Учаснику може бути відмовлено в участі у Конкурсі, за умови, якщо:

1) конкурсна робота Учасника подана пізніше Терміну проведення Конкурсу, визначеного цими Правилами;

2) порушено будь-яку з умов, визначених цими Офіційними Правилами;

3) встановлено факти порушення авторських прав на конкурсну роботу.

5. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

1. Для того, щоб стати Учасником Конкурсу, необхідно ознайомитись із Правилами участі у Конкурсі та намалювати Конкурсну роботу, що відповідає темі Конкурсу: «Завжди робити добро». Надіслати Конкурсну роботу можна поштою за адресою вул. Ільїна, 230 (Черкаська єпархія УПЦ). Отримувач: протоієрей Артемій Чумак.

Після закінчення Терміну проведення Конкурсу конкурсні роботи Учасників, які були попередньо відібрані Організатором та які відповідають умовам, що визначені цими Правилами, передаються Організатору для подальшого представлення Конкурсних робіт членам Журі для визначення Переможців.

2. Всі Учасники Конкурсу розподіляються за наступними віковими категоріями:
– діти до 6 років включно;
– діти від 7 до 11 років включно;
– діти від 12 до 16 років включно.

3. Конкурсні роботи Учасників, що за результатами Конкурсу посіли перші три місця у кожній віковій категорії, будуть оголошені 7 червня, а переможці нагороджені 11 червня.

6. ПРИЗОВА ВИНАГОРОДА

Усі фіналісти отримають цінні призи від Організаторів Конкурсу відповідно до місць, які вони посядуть.

7. ПРОЦЕДУРА ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ЗА УЧАСТІ ЖУРІ ТА ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ПРИЗІВ

1. Для забезпечення оцінки Конкурсних робіт Учасників Організатор формує Журі.

2. Журі складається зі спеціалістів та експертів у сфері мистецтва та здійснює незалежне та неупереджене оцінювання конкурсних робіт Учасників.

3. Засідання Журі проходить після закінчення Терміну проведення Конкурсу.

4. Засідання Журі вважається дійсним, якщо на ньому присутні більше половини членів Журі. Кожен член журі має право голосу та веде обговорення з іншими членами Журі до прийняття рішення про обрання переможця Конкурсу. Присутність члена Журі на засіданні може забезпечуватися засобами дистанційного зв’язку. Рішення Журі приймається простою більшістю голосів. Організатор забезпечує присутність членів Журі на засіданні. Уповноважений представник Організатора виконує функції секретаря засідання Журі та веде протокол засідання.

5. Рішення Журі оформлюється протоколом, який складає та підписує уповноважений представник Організатора за результатами засідання, та є остаточним.

6. Організатор оголошує переможців згідно рішення Журі та розміщуює інформацію за посиланнями:
https://www.facebook.com/groups/1552405321732635
https://cherkasy.church.ua

7. Протягом 3 (трьох) робочих днів з дати визначення Переможців, Організатор зобов’язується зв’язатися з Учасниками за контактними даними, що зазначені на зворотній стороні роботи Учасника, та надати детальне роз’яснення з приводу отримання Призів.

8. Переможець разом із законним представником (батьки, усиновителі, опікуни) повинен з’явитись до місця нагородження Переможця, яке буде попередньо повідомлене Виконавцем законним представникам Переможця. У випадку неможливості Переможця та/або його законних представників з’явитися в погоджену дату та час для нагородження, Переможець та/або його законні представники можуть отримати Приз від Організатора, попередньо з ним зв’язавшись.

9. Переможець повинен мати при собі копію свідоцтва про народження, а його законний представник – чинний паспорт громадянина України або інші документи, що підтверджують статус законного представника Переможця.

10. Усі Призи Конкурсу вручаються Організатором.

11. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з Учасником Конкурсу, якщо персональні дані Учасника, зазначені на зворотній стороні роботи, вказані неправильно. Учасники Конкурсу та їх законні представники несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.


Количество просмотров: 822

Эта запись также доступна на: Украинский

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ

Календарь записей

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Проповеди архиерея

Заметили опечатку?

Выделите текст с ошибкой и нажмите клавиши Ctrl+Enter или ссылку ниже:
Спасибо за содействие!