Выбрать страницу

Єпископ Броварський Феодосій звершив молебень за здоров’я ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня, в день вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС і завершення будівництва “Саркофага”, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив молебень за здоров’я чорнобильців-ліквідаторів і заупокійну літію по загиблих ліквідаторах аварії.

На заході, який проходив на території Київського державного Меморіального Комплексу жертвам Чорнобильської трагедії біля храму святителя Феодосія Чернігівського були присутні: голова Святошинського району С. М. Рюмшин, представники державної міської адміністрації, представники громадських організацій, ліквідатори-чорнобильці з різних місць України.

За богослужінням разом з Преосвященним єпископом Феодосієм молилися настоятель храму святителя Феодосія Чернігівського протоієрей Олександр Білокур та духовенство міста Києва.

Вітаючи тих що зібралися, владика подякував присутнім ліквідаторам за їх самовідданий подвиг, побажав їм міцного здоров’я і сил та передав усім святительське благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.

Количество просмотров: 49

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ

Календарь записей

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Проповеди архиерея

Заметили опечатку?

Выделите текст с ошибкой и нажмите клавиши Ctrl+Enter или ссылку ниже:
Спасибо за содействие!