Выбрать страницу

Зазимські скаути взяли участь у святкуванні річниці православного скаутського руху в Україні

Восьму річницю та пам’ять свого святого покровителя апостола Андрія Первозванного всеукраїнська молодіжна організація «Православні скаути України» святкувала 16 грудня в галереї «Соборній».

Святкування розпочалося з подячного молебню та виступу духівника та голови Виконавчого комітету протоієрея Іоанна Тронько. Після цього пройшов традиційний конкурс «Скаут має талант». Діти співали, танцювали, розповідали свої вірші, грали на музичних інструментах, демонстрували акторську майстерність. Особливо вразила всіх Ківюк Юлія – учасниця з м. Вінниці, яка сама пише вірші та виконує реп. Вона присвятила свою пісню дню народженню організації та всім скаутам, чим завоювала серця публіки та перше місце у конкурсі. Також гарно виступили учасники від зазимського осередку скаутів зайнявши друге та третє місця: Тамара Швидак і Олександра Барбон з піснею «Молитва» сербською мовою та Корнійчук Анна, Полішко Надія і Вертипорох Олександр з піснею «Молива за Україну».

Також на святі були присутні представники Національної організації скаутів України, які привітали православних скаутів та побажали всім тісної співпраці та взаємодії у справі виховання молоді.

Скаутом року стала Антонова Зоя – скаут із загону Петра та Февронії м. Києва, яка вразила журі не тільки своїми талантами, кулінарними здібностями та скаутськми вміннями, а ще й чудовим знанням основ Православної віри.

Пройшов конкурс і серед найменших скаутів – «чижиком» року став Наваліхін Кирило з загону Цесаревича Олексія м. Вінниці.

Також було обрано лідера року – Мілінєвську Уляну – керівника Київського локального осередку.

Всі конкурси проходили в дружній атмосфері, адже для скаута головне навіть не процес участі, а вміння щиро порадіти за брата-скаута.

Організатори мають надію, що свято подарувало учасникам не тільки радість а й наснагу в подальшій праці, і з новими силами скаути будуть продовжувати у 2013 році робити свої добрі справи.

http://orthodoxy.org.ua

http://scouts.com.ua

Количество просмотров: 70

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ

Календарь записей

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Проповеди архиерея

Заметили опечатку?

Выделите текст с ошибкой и нажмите клавиши Ctrl+Enter или ссылку ниже:
Спасибо за содействие!