Выбрать страницу

Єпископ Броварський Феодосій взяв участь у передачі сертифікатів на будинок та стипендії родині покійного священика Олега Погорєлова (+відео)

17 грудня, напередодні дня святого Миколая Чудотворця, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі зустрівся із родиною покійного священика Олега Погорєлова, настоятеля храму в с. Розважів Іванківського р-ну Київської області, який пішов з життя внаслідок інфаркту міокарду у жовтні ц.р.

На заході також були присутні: керуючий справами УПЦ архієпископ Бориспільський Антоній, секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископ Броварський Феодосій, благочинний Іванківського благочиння  протоієрей Іоанн Токарук, співробітники адміністративного апарату Київської Митрополії.

Предстоятель Української Православної Церкви передав матінці священика Галині Погорєловій сертифікат на будинок, а кожному з вісьмох дітей (найстаршому 14 років, наймолодшому – 1 рік) сертифікати на щомісячну грошову допомогу у розмірі 300 грн, яка буде виплачуватися Київською Митрополією до настання повноліття дітей.

Наостанок Блаженніший Владика зазначив: “Ми співчуваємо цим діткам і наш обов’язок не залишати цю велику родину, а підтримувати їх духовно і матеріально”.

Також Первосвятитель подякував архієпископу Антонію, єпископу Феодосію та протоієрею Іоанну, котрі взяли на себе турботу про подальшу долю сім’ї Погорєлових.

Переглянути відео

 

 

http://orthodox.org.ua

Фотолітопис

 

 

 

Читайте ще на нашому сайті:

Єпископ Броварський Феодосій звершив поховання новопреставленого клірика Київської єпархії (+аудіо)

Помогите овдовевшей семье священника! (+реквизиты)

 

 

 

Количество просмотров: 93

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!