Выбрать страницу

Єпископ Броварський Феодосій взяв участь у чині наречення на єпископів архім. Аркадія (Таранова) та архім. Єфрема (Ярінко)

3 серпня у храмі на честь Усіх святих столичного Свято-Пантелеймонівського жіночого монастиря у Феофанії відбулося наречення клірика Одеської єпархії архімандрита Аркадія (Таранова) на єпископа Овідіопольського, вікарія Одеської єпархії, та клірика Хустської єпархії архімандрита Єфрема (Ярінко) на єпископа Бердянського і Приморського.

Чин наречення очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. Його Блаженству співслужили: митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел; архієпископи Бориспільський Антоній – Керуючий справами УПЦ, Яготинський Серафим, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр – секретар Предстоятеля УПЦ; єпископи Білгород-Дністровський Олексій, Макарівський Іларій, Васильківський Пантелеімон та Броварський Феодосій.

Нагадаємо, що рішення про обрання архімандрита Аркадія (Таранова)  єпископом Овідіопольським та архімандрита Єфрема (Ярінка) єпископом Бердянським і Приморським було ухвалено на засіданні Священного Синоду УПЦ 20 липня 2012 року (журнали № 68 та № 66 відповідно).

При нареченні обрані до архієрейського служіння священнослужителі звернулися до Блаженнішого Митрополита Володимира та архіпастирів, що йому співслужили, зі ставленицькими словами.

http://orthodox.org.ua

Фотолітопис

Количество просмотров: 56

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!