Выбрать страницу

Єпископ Броварський Феодосій взяв участь у чині наречення на єпископів архімандрита Романа (Кимовича) та архімандрита Климента (Вечері)

21 липня у храмі на честь Всіх святих столичного Свято-Пантелеімонівського жіночого монастиря у Феофанії відбулося наречення клірика Шепетівської єпархії архімандрита Романа (Кимовича) у єпископа Конотопського і Глухівського та клірика Київської єпархії архімандрита Климента (Вечері) у єпископа Ірпінського.

Чин наречення очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. Його Блаженству співслужили: митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел; архієпископи Бориспільський Антоній – керуючий справами УПЦ, Білоцерківський і Богуславський Августин, Северодонецький і Старобільський Агапіт, Яготинський Серафим, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр – секретар Предстоятеля УПЦ; єпископи – Світловодський і Олександрійський Антоній, Васильківський Пантелеімон, Броварський Феодосій, Шепетівський і Славутський Діонісій.

Нагадаємо, що рішення про обрання архімандрита Романа (Кимовича) у єпископа Конотопського і Глухівського та архімандрита Климента (Вечері) у єпископа Ірпінського було ухвалено на засіданні Священного Синоду УПЦ 20 липня 2012 року (журнал № 64).

При нареченні, обрані до архієрейського служіння священнослужителі звернулися до Блаженнішого Митрополита Володимира та співслуживших йому архіпастирів зі ставленицькими словами.

http://orthodox.org.ua

Фотолітопис

Количество просмотров: 192

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!