Выбрать страницу

У день пам’яті трагедії на ЧАЕС вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій відвідав адміністративний центр Поліського району – найбільш постраждалого від аварії

26 квітня, в день 27-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій взяв участь у пам’ятних заходах у смт. Красятичі, адміністративному центрі Поліського району – регіону Київської області, найбільш постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС.

У поминальній церемонії, яка проходила біля меморіального комплексу, присвяченого жертвам Чорнобильської аварії, також взяли участь голова Поліської районної держадміністрації Т.В. Прибора, голова районної ради М.П. Олексієнко, депутати району, представники територіальних громад, духовенство Поліського благочиння.

Преосвященний владика звершив заупокійну літію за покійних ліквідаторів, після чого звернувся до присутніх зі словом повчання, закликавши завжди пам’ятати і молитися про всіх, хто поклав своє здоров’я і життя, ліквідуючи наслідки страшної катастрофи.

 

Количество просмотров: 194

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!