Выбрать страницу

Єпископ Боярський Феодосій співслужив керуючому справами УПЦ митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію

13 жовтня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, керуючий справами УПЦ, очолив Всенічне бдіння у Свято-Покровському храмі на Оболоні, після чого освятив відреставрований храм на честь великомученика Георгія Побідоносця на території храмового комплексу.

У переддень престольного свята храму Покрови Божої Матері митрополиту Антонію співслужив вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій, керуючий Північним київським вікаріатством. Архієреям співслужили: глава Адміністративного апарату Київської Митрополії протоієрей Володимир Коцаба, секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук, настоятель храму протоієрей Миколай Терещук та духовенство Києва.

Наприкінці богослужіння владика Антоній звернувся до молільників з архіпастирським словом. Зокрема, Його Високопреосвященство передав благословення Блаженнішого Митрополита Володимира та закликав християн бути чесними перед собою і Богом не тільки у храмі, а й у повсякденному житті. Також митрополит Антоній поздоровив настоятеля храму з престольним святом, побажав йому сили, мудрості і терпіння, а також допомоги Божої у зведенні верхнього храму.

Після відправи Всенічного бдіння духовенство на чолі з архієреями направилися до храму на честь великомученика і побідоносця Георгія, що на території храмового комплексу. Сонм духовентва супроводжували численні парафіяни, які прийшли молитовно відзначити важливу подію в житті парафії. Митрополит Антоній відправив чин освячення храму, окропивши його святою водою. Наприкінці відправи Високопреосвященний владика привітав усіх присутніх ще раз з престольним святом.

Столичний БлаговісникСтоличний БлаговісникСтоличний БлаговісникСтоличний БлаговісникСтоличний Благовісник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Количество просмотров: 122

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!