Выбрать страницу

МІНСЬК. Єпископ Броварський Феодосій зустрівся з Патріаршим Екзархом всієї Білорусі Митрополитом Мінським і Слуцьким Філаретом

6 червня, у ході Міжнародної конференції «Хрещення Русі в долі Білорусі, Росії та України: вибір цивілізаційного шляху», на запрошення Митрополита Мінського і Слуцького, Патріаршого Екзарха всієї Білорусі Філарета вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій відвідав Мінське Єпархіальне управління.

У зустрічі також брали участь митрополит Рязанський і Михайловський Павел, Керуючий справами Білоруського Екзархату архієпископ Новогрудський і Лідський Гурій і вікарій Мінської єпархії єпископ Борисовський Веніамін.

Під час екскурсії по Єпархіальному управлінню архіпастирі ознайомилися з роботою структурних підрозділів Екзархату та відвідали домовий храм МЄУ на честь Собору Білоруських святих.

Потім Патріарший Екзарх і Преосвященні владики обмінялися думками про підсумки першого дня роботи конференції та обговорили питання підготовки до урочистостей 1025-річчя Хрещення Русі, які проходитимуть у Мінську, Москві та Києві.

На завершення зустрічі Митрополит Філарет підніс у дар на молитовну пам’ять ікону Спасителя митрополиту Павлу та ікону Божої Матері «Жировицька» єпископу Феодосію, а також видання Екзархату.

 

За матеріалами офіційного сайту
Білоруської Православної Церкви

 

 

 

 

 

 


Количество просмотров: 117

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОСТАННІ ПОДІЇ

КАЛЕНДАР НОВИН

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Відео-новини єпархії

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС

Помітили помилку?

Виділіть текст з помилкою і натисніть
Дякуємо за допомогу!