Выбрать страницу

Вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій взяв участь у відкритті авторської виставки ікон

2 листопада, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій взяв участь у відкритті виставки ікон та картин на бересті “Русь споконвічна”. Також у заході брав участь секретар по м. Києву Київської єпархії протоієрей Віктор Іващук.

Унікальна експозиція створена покійним нині харківським іконописцем Борисом Чуриловим ще за радянських часів. Але через релігійну тематичну спрямованість експонуватися в рамках єдиної виставки роботи автора змогли тільки з настанням релігійної свободи в країні.

Вдова художника Наталія Чурилова, що брала участь у заході, розповіла гостям про історію створення унікального фонду, знайомстві автора з покійними церковними ієрархами минулого століття та їх духовну й художню оцінку даних робіт. Продовжився вечір фольклорними виступами.

Виставка організована представництвом Росспівробітництва в Україні та проходитиме в Російському центрі науки і культури за адресою м. Київ, вул. Борисоглібська 2, до 24 листопада включно.

Количество просмотров: 121

Об авторе

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ

Календарь записей

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Проповеди архиерея

Заметили опечатку?

Выделите текст с ошибкой и нажмите клавиши Ctrl+Enter или ссылку ниже:
Спасибо за содействие!